Met mijn ervaring op het gebied van marketing en design help ik bedrijven en individuen hun merk te ontdekken, te lanceren en te verfraaien.

Met mijn communicatieve en grafische vaardigheden help ik anderen graag met het tot leven brengen van een sterk merk. Dit doe ik door jou als klant altijd actief mee te laten denken tijdens het ontwerpproces, om zo het ultieme eindproduct te creëren.

bram

Wat ik doe

Als grafisch designer bedenk ik nieuwe huisstijlen, ontwikkel ik websites en creëer ik verschillende grafische ontwerpen, zoals logo’s, infographics en brochures. De klanten voor wie ik werk zijn divers; van startende bedrijven tot gerenommeerde organisaties. Het creëren van nieuwe ontwerpen is een iteratief proces en dit pas ik graag toe in de praktijk. Het is mijn missie om altijd goed en creatief werk af te leveren. Dat wil ik bereiken met mooi, krachtig en herkenbaar design.

Hoe ik werk

Opdrachtgevers kiezen voor mij omdat ze een creatieve designer zoeken die luistert naar hun wensen, met frisse ideeën komt en een bepaalde stijl nastreeft. Bovendien ben ik flexibel en schakel ik snel. Ik ben informeel in de omgang en werk hard om jou blij te maken met een verrassend design. Ik werk voor uiteenlopende klanten, waaronder de gemeente Utrecht, provincie Flevoland, Eneco of MVO Nederland.